top of page
Sanart_sashimi.jpg
Sanart_sashimi.jpg
Sanart_sashimi.jpg

SNACKS

Kalamata Oliven
55 DKK

Røgede Mandler
55 DKK

Østers
Franske øster serveret med grillet citron, riseddike og Appetit's Hot Sauce
35 DKK / stk

Confit de Canard Croquette
Med estragon mayonnaise og syltede rødløg
65 DKK 


Fish Taco
Friteret fisk i en tortilla med teriyaki mayo & Appetit's Hot Sauce
95 DKK 


Friteret blomkål
Med teriyaki mayo & Appetit's Hot Sauce
65 DKK 


Hvide Trøffel Chips 
55 DKK 

Snackbræt 
250 DKK 

7-RETTERS MENU
795 dkk


Månedens 3-retters plus overraskelser fra køkkenet

Inklusive vinmenu 1395 dkk

2025_05_19_Appetit_Seafood_Fars_Dag_0065_edited.jpg
APPETIT-114.jpg

FORRETTER

Jordskokkesuppe
Jordskokksuppe med confiteret jordskokke.  Serveres med dild is och jordskokke crumble.
139 DKK

Crispy kammuslinger
Friterede kammuslinger med kardemomme aioli, syltede æble och fritered lotusrod.
165 DKK
 
Tuntartar
Med ferskenponzu, wasabi-kaviar, syltede skalotteløg, røget crème fraîche og jordskokkechips.
160 DKK

Appetits Tartar 
Okseindelår vendt i løgolie & dijon med estragonmayonnaise, syltet rødløg, puffede kartofler og peberrod.
149 DKK
Fries &  Aioli +55 DKK


Bedetatar
Rødbede vendt i løgolie & dijon med estragonmayonnaise, syltet rødløg, puffede kartofler og peberrod
139 DKK

_NBU2831 2_edited.jpg

HOVEDRETTER

Grillede kejserhatte
Grillede kejserhatte med trøffel skum på trøffelpecorino og kartoffel, røget æble-gel og svampetuille.
245 DKK

Fisk bouillabaise
Dagens fangst med bouillabaise sauce, røgede muslinger, knoldselleri pure, syltet chili og knoldselleri-tuille.
305 DKK
 
Moules Appetit 2.0
Danske blåmuslinger med grillede peberfrugter og forårsløg i thai-inspireret karrysauce, syltet chili och lime zest. Pommes og aioli.
265 DKK


Steak
Grillet striploin steak med skysauce smagt til med salvie, jordbærsalsa og pommes purée.
310 DKK


Spicy krondyr
Grillet krondyrsfilét med gulerodspuré, krondyrssky og teriyakimarinerede gulerødder.
330 DKK

2025_05_19_Appetit_Seafood_Fars_Dag_0065_edited.jpg

DESSERT

Bailey's Crème Brûlée
Serveres med salt citron is.
115 DKK

Appetits æbledrøm
Hvidchokoladeskal, æblekaramelsauce, mascarpone is og ristede hasselnødder serveres med røget vaniliecremeux, kagecrumble og æble/citronverbena curd samt citronverbenapulver.
135 DKK
 
Månedens Sorbet
Chokolade sorbet med Maldon salt.
75 DKK

Dagens Oste
Ost fra Lynhjem - Spørg tjeneren
139 DKK

3-RETTERS MENU
495 dkk


Crispy  kammuslinger
Friterede kammuslinger med kardemomme aioli, syltede æble och fritered lotusrod.

Steak
Grillet striploin steak med skysauce smagt til med salvie, jordbærsalsa og pommes purée.

Bailey’s crème brûlée
Serveres med salt citron is.

Inklusive vinmenu 795 dkk

VORES MENU-FILOSOFI
Simpel, Unik & Lækker

Hos Appetit bygger vores madfilosofi på enkelhed med et unikt twist. Vores kokke er uddannet i klassiske franske madteknikker, men tilfører hver ret et særligt dansk præg, der gør dem enkle, anderledes og velsmagende.

Vores mål er at bruge de bedste råvarer til at skabe retter, der appellerer til mange forskellige smagsløg og præferencer. Uanset om du er i humør til klassisk fransk cuisine eller dansk-inspirerede kreationer, har vi noget for enhver smag på menuen.

Vi tror på, at enkelhed giver os mulighed for at fremhæve kvaliteten og smagen i hver enkelt ingrediens. Oplev den raffinerede enkelhed og unikke karakter i vores retter – og opdag en ny verden af smagsoplevelser, der giver lyst til mere.

Kom og vær med til en uforglemmelig spiseoplevelse hos Appetit, hvor vi forener det bedste fra to verdener.

Bon Appetit

bottom of page