Jul på Appetit
Servering 1
Tre slags hjemmesyltet sild
med røget creme fraiche og syltede skalotteløg
Veganer / Vegetar:
Tre slags hjemmesyltet aubergine
​
Servering 2
- Confiteret andecroquette med estragonmayo og syltet rødløg
- Unghanesalat med sprødt kyllingeskind og stegte østershatte
- Leverpostej på and med stegte æbler og bacon
- Flæskestegsslider med spicy coleslaw og sprøde løg
- Hjemmebagt maltbrød med rørt smør
Veganer / Vegetar:
- Bedetatar med estragonmayo og syltet rødløg
- Sticky tofu "ribs"
- Friteret blomkål med teriyakimayo
- Rosenkålssalat med granatæbler og marconamandler
​
Servering 3
Teriyakiglaceret andebryst
med løgpuré, rødkål, andeglace og grillet salat
Hertil både brune kartofler og knuste urtekartofler
Veganer / Vegetar:
Teriyakiglaceret knoldselleri
med løgpuré, rødkål og grillet salat.
Hertil både brune kartofler og knuste urtekartofler
​
Servering 4
Risalamande med kirsebærsauce
(alternativt risalamande panna cotta med kirsebærsorbet)
Veganer / Vegetar:
Vegansk kirsebærsorbet med vegansk vaniljecreme og mandelkrokant
Pris og information
Med øl, vin og vand – 995 DKK
Tilkøb snapsemenu – +275 DKK
