top of page

Vi holder åben nytårsaften

18.30 – 22.00

7 retter med vinmenu og velkomstchampagne.

 

Vinmenu og velkomstdrink kan fås alkoholfri.

 

Pris: 1.495 DKK pr. person.

 

1. servering

Vin: Sancerre Rosé

- 2 Gillardeau-østers med jalapeñoskum og riseddike

- Pommes pavé med citronverbenacreme og kaviar

- Friterede kammuslinger med teriyakimayo og syltede bøghatte

 

2. servering

Vin: Chante perdix Châteauneuf-du-Pape hvid

Appetits lobster roll

- Hjemmebagt brioche fyldt med smørpocheret hummer, gochujangmayo, sesamsyltet agurk og yuzuconfit

 

3. servering

Vin: Morgon

Wagyu-tatar

- Tatar på australsk wagyu vendt i løgolie og Appetits hot sauce

- Serveres med røget crème fraîche, syltet rødløg og friteret løg

 

4. servering

Vin: Rosso di Montalcino

Oksemørbrad

- Med pommes puré, salviaskysauce, røget æblegelé, dehydreret æggeblomme og tallerkensmækker

 

5. servering

Vin: Birbet

Million Dollar Ice Cream Bar

- Chokoladeis med karamelsauce og hasselnødder fra Piemonte i et chokoladeskal

- Serveres med vaniljecremeux, hindbærcoulis og karameliseret hvid chokolade

 

Tilkøb til velkomstdrinken

Kaviar med smetana og jordskokketuille

- 10 g: 300 DKK

- 30 g: 675 DKK

Nytår ud af hus

3 retter 495 DKK pr. person

1. Hummerbisque

2. Oksemørbrad med pommes puré, salviaskysauce, røget æblegelé, dehydreret æggeblomme og tallerkensmækker

3. Baileys Crème brûlée

Tilkøb

Kaviar med smetana og jordskokketuille

- 10 g: 300 DKK

- 30 g: 675 DKK

 

Champagne

- 1 fl. Champagne – 595 DKK

- 1 fl. Champagne Vintage – 995 DKK

- 1 fl. Dom Pérignon 2013 – 3.995 DKK

_NBU2630_edited.jpg
bottom of page