Vi holder åben nytårsaften
18.30 – 22.00
7 retter med vinmenu og velkomstchampagne.
Vinmenu og velkomstdrink kan fås alkoholfri.
Pris: 1.495 DKK pr. person.
1. servering
Vin: Sancerre Rosé
- 2 Gillardeau-østers med jalapeñoskum og riseddike
- Pommes pavé med citronverbenacreme og kaviar
- Friterede kammuslinger med teriyakimayo og syltede bøghatte
2. servering
Vin: Chante perdix Châteauneuf-du-Pape hvid
Appetits lobster roll
- Hjemmebagt brioche fyldt med smørpocheret hummer, gochujangmayo, sesamsyltet agurk og yuzuconfit
3. servering
Vin: Morgon
Wagyu-tatar
- Tatar på australsk wagyu vendt i løgolie og Appetits hot sauce
- Serveres med røget crème fraîche, syltet rødløg og friteret løg
4. servering
Vin: Rosso di Montalcino
Oksemørbrad
- Med pommes puré, salviaskysauce, røget æblegelé, dehydreret æggeblomme og tallerkensmækker
5. servering
Vin: Birbet
Million Dollar Ice Cream Bar
- Chokoladeis med karamelsauce og hasselnødder fra Piemonte i et chokoladeskal
- Serveres med vaniljecremeux, hindbærcoulis og karameliseret hvid chokolade
Tilkøb til velkomstdrinken
Kaviar med smetana og jordskokketuille
- 10 g: 300 DKK
- 30 g: 675 DKK
Nytår ud af hus
3 retter 495 DKK pr. person
1. Hummerbisque
2. Oksemørbrad med pommes puré, salviaskysauce, røget æblegelé, dehydreret æggeblomme og tallerkensmækker
3. Baileys Crème brûlée
Tilkøb
Kaviar med smetana og jordskokketuille
- 10 g: 300 DKK
- 30 g: 675 DKK
Champagne
- 1 fl. Champagne – 595 DKK
- 1 fl. Champagne Vintage – 995 DKK
- 1 fl. Dom Pérignon 2013 – 3.995 DKK
